Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές

Ενημερωτική Ανακοίνωση Νο89/2019

Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές:

Δελτίο Τύπου εξέδωσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το ΥΠΑΙΘ. Έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το ΥΠΑΙΘ ενημερώνουν για την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα και ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των Δομών Παιδείας των νησιών της χώρας, οκτώ (8) εταιρείες προσφέρουν μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια .

Δείτε το Δελτίο Τύπου του Υπ. Ναυτιλίας

Εκπτώσεις 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μειωμένες τιμές 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις μετακινήσεις τους προσφέρουν ακτοπλοϊκές εταιρείες, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των δομών παιδείας των νησιών της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι παρακάτω: – Minoan Lines – Fast Ferries – Aegean Speedlines – Blue Star Ferries/Hellenic seaways/Superfast Ferries – ANEK Lines – Anes Ferries – Goutos Lines – Golden Star Ferries Δείτε το Δελτίο το Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘ Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, την TΡΑΙΝΟΣΕ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών – ΚΤΕΛ ανακοινώνουν την παροχή έκπτωσης ύψους 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, καθώς και στα εισιτήρια των τρένων και των λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές που θα υπηρετήσουν κατά το σχολικό έτος 2019-2020 και κατά τη χρονική περίοδο μετακίνησης προς τους τόπους διορισμού τους. Αναλυτικότερα, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για τις παρακάτω ακτοπλοϊκές εταιρίες Για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019 · ΑEGEAN SPEED LINES · MINOAN LINES · LEVANTE FERRIES · ANES FERRIES · GOLDEN STAR FERRIES · GOUTOS LINES Από 5 έως και 13/9/2019 · ΑΝΕΚ SEA LINES Και από 5 έως 15/9/2019 · SUPERFAST FERRIES – BLUESTAR FERRIES – HELLENIC SEAWAYS Αντίστοιχα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρέχει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των αμαξοστοιχιών για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019. Τέλος τα ΚΤΕΛ παρέχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια των λεωφορείων για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019. Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και συγκεκριμένα η Υπουργός κ. Νίκη Κεραμέως και η Υφυπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη ευχαριστούν θερμά τους Υπουργούς Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση και την εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστούν επίσης όλες τις εταιρίες που ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα στο αίτημα του Υπουργείου. Πηγή: www.especial.gr