Συνεργασία Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Λάρισας με την «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας»

Ενημερωτική Ανακοίνωση Νο72/2019

Συνεργασία με την  «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας » για την Καταπολέμηση της Πείνας ξεκίνησε ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας, εμπλουτίζοντας τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ενίσχυσης και βοήθειας που αναλαμβάνει κάθε χρόνο για τα μέλη του.

 Η Τράπεζα τροφίμων διανέμει προϊόντα με κοντινή ημερομηνία λήξης ή προϊόντα των οποίων η συσκευασία έχει αλλάξει και δεν είναι πλέον εμπορεύσιμα.

Πεποίθηση μας είναι ότι πρόκειται για μια συνεργασία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που θα βοηθήσει, συνεισφέροντας στον αγώνα επιβίωσης χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Στα πλαίσια συνεργασίας  με την τράπεζα τροφίμων Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας θα διανείμει  βρεφικά είδη μόνο σε όσους αποσταλεί μήνυμα SMS. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την τρίτη 16 Ιουλίου 2019  από 17:00 μέχρι  21:00 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε χώρο που μας διαθέτει η Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της οδού Φαρσάλων 148 περίπου 100 μέτρα πριν από τη διασταύρωση με την οδό Θεοφράστου και την εκκλησία της Αναλήψεως ερχόμενοι από Λάρισα για Νίκαια. (Χώρος Αμαξοστασίου Περιφέρειας Θεσσαλίας).

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου να προσέλθουν με την κάρτα μέλους.

Πληροφορίες: Μπουλούμπασης Δημήτριος  6978220046