ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Ανακοίνωσή 22/2019

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας,  με μεγάλη παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων του Bar-Restaurant Village στο 4ο χλμ Λάρισας – Νίκαιας.

DSC_0144.JPG

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Αρχιμανδρίτη  Τιμόθεο, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η τυχερή της βραδιάς  η κ. Νάντια Ζορμπά, όπου έτυχε το φλουρί της πίτας κέρδισε ένα (1) σκεύος κουζίνας αξίας 260 Ευρώ Tapperware ( Χορηγίας Σωτηροπούλου – Καραγκούνη Κωνσταντίνα).

50832883_625875351183372_1306863414647193600_n

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του πρόεδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Γκόβαρη ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στα πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2018, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα».

Ευχαρίστησε τους Δήμους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τεμπών, Αγιάς και Κιλελέρ για την αγαστή  συνεργασία την όποια έχουν, καθώς και για την παροχή έκπτωσης που παρέχουν στα δημοτικά τέλη και ύδρευσης των δημοτών  τους.

Επίσης μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους χορηγούς, τα καταστήματα και τους ιδιώτες που προσέφεραν για την εκδήλωση  δώρα, την ορχήστρα, το προσωπικό του καταστήματος, τα ΜΜΕ για την φιλοξενία των ανακοινώσεων του συλλόγου και όλους όσους συνέβαλαν, φανερούς και αφανείς, στην πραγματοποίηση αυτής της εξαιρετικής και σπουδαίας βραδιάς. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για τη μεγάλη προσφορά τους σε όλη τη διάρκεια του έτους για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, καθώς και για τη διάθεση χώρων για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Στην εκδήλωση αρχικά βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2018 παραλαμβάνοντας μια (1) πλακέτα ένα (1)  δώρο χορηγία του Δήμου Λαρισαίων.

Επίσης ο σύλλογος βράβευσε πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου και τον βοηθούν στην πραγματοποίηση του βαρυσήμαντου έργου του.

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστα Αγοραστό ο οποίος βρίσκεται χρόνια τώρα δίπλα στον σύλλογο, παρέχοντάς του πολύπλευρη υποστήριξη.

Τον δήμαρχο Λαρισαίων ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής και αμέριστης στήριξής του προς τον σύλλογο όπου  συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία του.

Την πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη Κωνσταντίνα για την εθελοντική και κοινωνική προσφορά της για όλα τα χρόνια του συλλόγου.

dsc_0154dsc_0148dsc_0158dsc_0164

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας της Νέας Δημοκρατίας, ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, η πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ζαππείου  Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη Κωνσταντίνα, ο Σωτηρίου Σωτήριος, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κιλελέρ και η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας   Ευαγγελία Αργυροπούλου.

dsc_0035

κελασdsc_0184

Επίσης εκπρόσωποι του συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας. οι κ. Καπνογιάννης Βασίλειος και  Καπράνας Γεώργιος.

dsc_0105

Χαιρετισμό έστειλε,  ο βουλευτής  Γιώργος Κατσιαντώνης της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό.

Βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2018 οι παρακάτω:

Γκανταΐφη Στυλιανή του Ιωάννη ΑΜ/Β2018049 Επιτυχούσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής.

Γκουνιαρούδης Πασχάλης του Δημητρίου ΑΜ/2346 Επιτυχών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας.

Γρηγoρίου Απόστολος του Θεοδώρου ΑΜ/3844 Επιτυχών στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας.

Ευθυμίου Γεώργιος του Σπυρίδωνα ΑΜ/4218019 Επιτυχών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Καλόγηρος Τηλέμαχος του Βασιλείου ΑΜ/2218013 Επιτυχών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηριών της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και πρόνοιας.

 Κανατά Μαρία του Ιωάννη ΑΜ/3112018069 Επιτυχούσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστήμων.

Μάγγου Αικατερίνη του Ιωάννου ΑΣΜΑ/2115 Επιτυχούσα στη Σχολή Ίκάρων στο Τμήμα Αεροπορικών Επιστήμων με Κατεύθυνση Μηχανικού Αεροσκαφών.

Μουζήθρα Μαρία του Λεωνίδα ΑΜ/Β112018183 Επιτυχούσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο Τμήμα Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης.

Νταφοπούλου Μαρία Γαριφαλιά του Σωτηρίου ΑΜ/10989 Επιτυχούσα στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Νταφοπούλου Σωτηρία του Σωτηρίου ΑΜ/10989 Επιτυχούσα πρώτη στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πανουργιά Μαρία του Βασιλείου ΑΜ/19345 Επιτυχούσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.

Τασιάνα Νίκη-Μαρκέλλα του Αρσένιου ΑΜ/ΜΑ01470 Επιτυχούσα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας.

Τέλιος Αθανάσιος του Γεώργιου ΑΜ/5116 Επιτυχών στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών.

Τσιάκαλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου ΑΜ/2412018075 Επιτυχών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης.

Τσιάντού Κυριακή-Μαρία του Σταμούλη ΑΜ/04352 Επιτυχούσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Τσιός Βασίλειος του Ανέστη ΑΜ/4118128 Επιτυχών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών.

Φώλιας Λεωνίδας του Κωνσταντίνου ΑΜ/0918007 Επιτυχών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Κτηνιατρική Σχολή Καρδίτσας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση των μαθητών. Τα βραβεία στην πλειοψηφία παρέλαβαν οι γονείς των σπουδαστών  λόγο της εξεταστικής περιόδου.DSC_0179

DSC_0172

Ακολούθησε χορός και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να χορέψουν όπως θα δείτε και στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή και η στήριξη ήταν μεγάλη, γνωρίζοντας τις δύσκολες εποχές και με σεβασμό σε κάθε πρόσωπο που είναι δίπλα μας σε αυτό το έργο, θέλουμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πλαισίωσαν τη γιορτή μας.

Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας για κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ποιοτικότερη ζωή των τρίτεκνων οικογενειών.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό και γεμάτο χαρές και υγεία 2019.

 Δώρα χορήγησαν οι παρακάτω:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ SUPER MARKET Δύο (2) Δορωεπιταγές Αξίας Πενήντα (50) Ευρώ έκαστη.

ΒΕΝΕΤΤΟΝ  Δύο (2) Δορωεπιταγές Αξίας Πενήντα (50) Ευρώ έκαστη.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ Ένα (1) Σακίδιο Πλάτης (Τσάντα) και Ένα (1) Βιβλίο Παιδικής Λογοτεχνίας.

COIN WASHΠΛΥΝΤΗΡΙΟ  Πλύσιμο Στέγνωμα Ένα (1) Πάπλωμα και Πλύσιμο Στέγνωμα Mία (1) Κουβέρτα.

ΘΕΣ ΓΑΛΑ Τρία (3)USB Flash Αξίας 5 Ευρώ έκαστο.

ELECTRO NET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑΣ  Μια (1) Τοστιέρα.

ΝΤΙ ΝΤΙΤ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ  Μπύρα + Πίτσα + Είσοδος για δύο άτομα.

Α/S ΑΓΟΡΑ Δύο (2) Δορωεπιταγές 20 Ευρώ έκαστη.

ΜΠΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ   Πέντε (5) Απορρυπαντικά Rico.

ΛΟΥΠΑΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  Τέσσερα (4) Κιλά Λουκάνικο.

 ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ  Μια (1) Τσάντα Τρόλεϊ Νηπιαγωγείο.

ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ   Δύο (2) Κούπες με Εκτύπωση.

The Mart   Δύο (2) Τοστιέρες, Μια (1) Καφετιέρα,  Ένα (1) Βραστήρα, Μία (1) Φρυγανιέρα, Ένα (1) Μίξερ Χειρός  και Δύο (2) Μίξερ Multi.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ Ζ. ΔΗΜΗΤΡΑ  Ένα (1) Σετ Καλλυντικών.

ΚΑΘ’ΟΔΟΝ   Δύο (2) Πίτσες Ταψιού.

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΖΑΝΟΥ ARTIZANOY  Δύο (2) Τσουρέκια +Δύο (2) Σοκολατόπιτες.

ΚΑΛΛΙΓΕΥΣΙΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΥΘΕΡΑΙ

Πέντε (5) Πίτες (Τυρόπιτα ή Σπανακόπιτα ή Κοτόπιτα).

ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΑΓΩΓΟΣ  Εικοσιπέντε (25) Κιλά Φακές.

BELLINO ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  Μία (1) Φόρμα Παιδική.

ΜΟΤΟ ΛΑΡΙΣΑ ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ  Ένα (1) Σετ Καθαρισμού.

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  Ενάμισι (1 και 1/2) Κιλό Τσίπουρο.

ΚΛΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑ  Ένα (1) Παιδικό Βιβλίο.

ΜΠΕΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ένα (1) Σετ Καλλυντικών.

 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΗ 4, ΛΑΡΙΣΑ Ένα Ημερολόγιο Ατζέντα και Ένα (1) Στυλό.

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  Μία (1) Λοσιόν Σώματος.

PIZZA MAFIA ΦΑΡΣΑΛΩΝ 40  Μία (1) Πίτσα και Μία (1) Σαλάτα και Μία (1) Μακαρονάδα και Μία (1) Σαλάτα.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Μία  (1) Τούρτα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Ένα (1) Βάψιμο Δωματίου Κρεβατοκάμαρας ή Παιδικό.

ΜΑΝΔΑΛΟΣ Δύο (2) Κιλά Βουτήματα.

FORUM FITNESS CLUB  ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 245, ΛΑΡΙΣΑ   Μία (1) Δωροκάρτα Συνδρομής Ενός Μηνός.

ANGELINO ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΤΣΗ Ένα (1) Χτένισμα ή Ένα (1) Κούρεμα.

ΌΝΕΙΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΥΧΟ Μία (1) Φόρμα.

NATURAL NAIL ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ  Μια (1) Περιποίηση Χεριών με ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ.

CALZE BALLET ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑ Ένα (1) Καλτσόν Σχέδιο και Ένα (1) Ζευγάρι Παιδικές Κάλτσες.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ  Δέκα (10) Σουβλάκια  και Δέκα (10) Μπιφτέκια.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  Τρία (3) χειροποίητα κοσμήματα.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Τέσσερα (4) Προϊόντα TUPPERWARE.

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΜΗΛΙΟΣ ΝΙΚΟΣ  Εκατόν πενήντα (150) Τεμάχια σπορόφυτα λαχανικά για τον μήνα Απρίλιο (ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ και άλλα).

ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ  Τρία  (3) Προϊόντα  ΤUPPERWARE.

ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΜΠΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  Δέκα (10) Δίσκους έκαστος  (10) Τεμάχια Σπορόφυτα Λαχανικά.

DIETICIOUS ΣΑΜΑΡΑ ΖΩΗ Μία (1) Λιπομέτρηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚNΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ  Πέντε  (5) Φορητούς Φορτιστές (Power Bank) και πέντε (5) Ζεύγη Ακουστικά, Πέντε (5) memory stick 64MB, Πέντε (5) Ζευγάρια Ακουστικά και Τρεις (3) σχολικές τσάντες Αγοριού.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΝΗΣ  Ένα (1) Ημερολόγιο Ατζέντα, Ένα (1) Παιχνίδι Κατασκευή Πάζλ, Ένα (1) Dvd Χελωνονιντζάκια και Ένα (1) Επιτραπέζιο 4in One.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΟΥΤΟΚΑΣ  Δύο (2) Ρολά Κοτόπουλο.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ  Μία (1) Ταβέρσα PANNEP.

ΜΟΣΤΡΑ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ Τρις (3) Λάμπες Βιδωτές.

HEVEN  Ένα (1) Ζευγάρι Σκουλαρίκια.

 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ  Δύο (2) Παιδικές Κορνίζες.

ΕΝΖΟ ΚΑΦΕ Τρίς (3) Δορωεπιταγές πέντε (5) Ευρώ έκαστη.

HOME STYLE Ένα  (1) ΦΛΙΣ Κουβέρτα Διπλή Υ/Δ.

ΟΠΤΙΚΑ ΔΟΡΑΜΑΤΖΗΣ 50% Έκπτωση σε Γυαλιά Οράσεως ή Ηλίου.

(THESSALOS TOURS&TRAVEL  ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ.

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ   Πέντε (5) Μασάζ Σώματος Αξίας 20 Ευρώ έκαστο.

ΑΦΟΙ ΤΣΑΚΝΑΚΗ  Εκτύπωση Πεντακόσιες (500) Κάρτες.

ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΕΣΚΟΚΑ Ένα (1) Κιλό Βουτήματα.

ΨΗΤΟΠΟΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΤΕΣΤΙ  Δύο (2) Κοτόπουλα + Μερίδα Ρύζι ή Πατάτες.

ΟΥΖΕΡΙ ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ Μία (1) Δορωεπιταγή 40 Ευρώ.

ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Μία (1) Δορωεπιταγή 10 Ευρώ.

ΚΑΤΕΦΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΕΣΚΟΚΑ  Δύο (2) Κιλά Ψάρια ΠΑΓΚΑΣΙΟΥΣ.

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Ένα (1) Ζευγάρι παπούτσια Νούμερο 35.

ΤΣΙΛΙΚΗΣ Τέσσερα (4) Ζευγάρια Κάλτσες.

ΒΙΒΗ ΠΑΤΣΟΥΡΑ Τρία (3) Προϊόντα LR

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ:  Δήμος Λαρισαίων.

 Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

FOTO PITA 2019

dsc_0078dsc_0240dsc_0259dsc_0204dsc_0242dsc_0209dsc_0244dsc_0210dsc_0248dsc_0271dsc_0224dsc_0250dsc_0274dsc_0225dsc_0252dsc_0228dsc_0253dsc_0280dsc_0230dsc_0254dsc_0231dsc_0296dsc_0233dsc_0316DSC_0306DSC_0282 - ΑντιγραφήDSC_0211DSC_0238DSC_0288DSC_0218DSC_0219DSC_0221DSC_0262DSC_0260