Συνάντηση των Τριτέκνων Ν. Λάρισας με το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για παροχή έκπτωσης των εισιτηρίων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν09/2018

43534336_1918812725079554_8878659933067804672_n.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 09/2018

Θέμα : Συνάντηση των Τριτέκνων Ν. Λάρισας με το  Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας για παροχή έκπτωσης  των εισιτηρίων.

Την Τετάρτη το πρωί στα γραφεία του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας.

Στη συνάντηση  συμμετείχαν εκ μέρους των τριτέκων οι: Δημήτρης Γκόβαρης (πρέοδρος), Δήμητρα Αποστολοπούλου, Γκλέτου Μαρία και Ντίνος Μακάς, ενώ από το Αστικό ήταν οι κ. Μιχαήλ Σακελλαρίου (πρόεδρος) και Ιωάννης Νταφόπουλος.

Το ΔΣ των τριτέκνων αφού συνεχάρη το Αστικό ΚΤΕΛ για τα σύγχρονα λεωφορεία του, προχώρησε στην εκτενή ανάλυση  αιτημάτων.

Η συζήτηση είχε βασικό θέμα την παροχή έκπτωσης των τιμών στα εισιτήρια για τους τρίτεκνους. Από την πλευρά των τρίτεκνων αναπτύχθηκαν τα βασικά επιχειρήματα που είναι η αντιμετώπιση της τρίτεκνης ως πολυμελούς οικογένειας, η δύσκολη οικονομική κατάσταση, η αύξηση των επιβατών των λεωφορείων αφού ο σύλλογος έχει μεγάλο αριθμό μελών, Κατά τη συνάντηση επιδόθηκε και επιστολή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η πράξη σας αυτή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από όλα τα μέλη μας και θα εκληφθεί ως μια πραγματικά γενναία κίνηση εκ μέρους των επιτυχημένων επιχειρηματιών –ιδιοκτητών του Αστικού ΚΤΕΛ, αλλά παράλληλα θα ενισχύσει τις εισπράξεις σας, αφού περισσότεροι πολίτες θα επιλέξουν τα λεωφορεία σας ως μέσο μετακίνησης, αντί του Ι.Χ.

Ο Πρόεδρος αφού άκουσε τις εισηγήσεις των τριτέκνων, εξήγησε ότι δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε έκπτωση στα εισιτήρια για τους τρίτεκνους με το επιχείρημα ότι το αστικό ΚΤΕΛ, παρέχει ήδη  εκπτώσεις σε μαθητές-φοιτητές και η μόνη λύση είναι η επιχορήγηση από τον κρατικό προϋπολογισμό όπως ισχύει για τους πολύτεκνους.

Επίσης εισέπραξε ΟΧΙ για μείωση την 3μηνη καλοκαιρινή περίοδο που σταματάει η ισχύς του πάσο, διότι υπάρχει οικονομικό κόστος και

Εισέπραξε ΝΑΙ για την οικονομική επιχορήγηση ή δωρεά προς το Σύλλογο. σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

Ο σύλλογος τριτέκνων θα συνεχίσει τις επαφές σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο με σκοπό την ελάφρυνση του καθημερινού κόστους διαβίωσης μιας πολυμελούς τρίτεκνης οικογένειας.