ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ, ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΚΜΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

img_5186img_5190

img_5191Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στα γραφεία του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας έγινε η επίδοση της  υποτροφίας,  δωρεάς του «Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ» από το σύλλογό μας.
Είναι η πρώτη υποτροφία που επιδίδει ο σύλλογος και  δικαιούχος αναδείχθηκε με εισοδηματικά κριτήρια η οικογένεια της  Γεωργίας Σαρμανιώτη.
Στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Δημήτριος Γκόβαρης,  μεταξύ άλλων  ευχαρίστησε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας για την πρωτοβουλία του, την οποία χαρακτήρισε μοναδική και πρωτοποριακή εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την τρίτεκνη οικογένεια.
Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Μουζήθρας μίλησε για τη σημασία της ενίσχυσης του εθελοντισμού, ενώ σημείωσε πως η χορήγηση υποτροφιών από διάφορους συλλόγους και κοινότητες αποτελεί θεσμό στις χώρες της υπόλοιπης Ευρώπης.
Κατόπιν επέδωσε την υποτροφία στη δικαιούχο Κουρκούτα Σοφία κόρη της   οικογένειας Γεωργίας Σαρμανιώτη  και της ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή τύχη τόσο στις σπουδές της όσο και στη ζωή της.
Εκ μέρους της οικογενείας της κ Σαρμανιώτου, μίλησε η Σοφία η οποία ευχαρίστησε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Λάρισας για την πρωτοβουλία την οποία χαρακτήρισε ως μία αναπάντεχη και συνάμα ευχάριστη έκπληξη για αυτήν.