Προβολή παιδικής ταινίας «Ψυχρά και Ανάποδα» για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Προβολή παιδικής ταινίας «Ψυχρά και Ανάποδα» για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.

Θαρραλέες πριγκίπισσες, γενναίοι ιππότες και  μυθικά πλάσματα ζωντανεύουν σε ένα παγωμένο βασίλειο για να βοηθήσουν τους απόρους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης!

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:15 θα προβληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά και Ανάποδα» στον κινηματογράφο «Victoria Cinemas» επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη 14 και Κούμα. Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη και προτείνεται για παιδιά από 3ετών και άνω.

Για τη συγκεκριμένη προβολή η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό,  χωρίς να προϋποθέτει την καταβολή χρηματικού αντιτίμου. Αντ’αυτού θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε προσφορά σε τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, cd, dvd κλπ  τα οποία και θα διατεθούν για  την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων.