Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Λαρισαίων Νέα @ Λάρισα στο σύλλογο τρίτεκνων Ν. Λάρισας.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ & ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου 2014  επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου , ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νέα @ Λάρισα με στελέχη του και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια σειρά από θέματα που απασχολούν την τρίτεκνη οικογένεια. Ο κ.  Ντίνος Διαμάντος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα  όπου παρέλαβε και υπόμνημα .

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα είναι  άμεση υποχρέωση η υποστήριξη της τρίτεκνης οικογένειας, και μάλιστα θα είναι κοντά σε κάθε δραστηριότητα και πρωτοβουλία του συλλόγου και δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής στην επιβεβλημένη ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων τους ενώ τόνισε ότι θα προβεί στην μείωση των Δημοτικών τελών και νερού των ευπαθών ομάδων καθώς και στα άτομα με αναπηρία με βάση εισοδηματικών και άλλων κριτηρίων .

Επίσης πρόσθεσε ότι με συλλογικότητα και δύναμη θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες σας .

Τα μέλη του συλλόγου από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον υποψήφιο Δήμαρχος Λαρισαίων Νέα @ Λάρισα κύριο Διαμάντο για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την τρίτεκνη οικογένεια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία