ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

proe 121.png

 

Καλωσόρισμα Προέδρου Συλλόγου κ. Δημήτρη Γκόβαρη

Φίλες, Φίλοι και Επισκέπτες,

Αγαπητά Μέλη,

Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα  του Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Λάρισας.

Ο Σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2013 και ανταποκρινόμενος στις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής, κατασκεύασε την ιστοσελίδα αυτή. Η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας είναι η συνέχεια μιας προσπάθειας πέντε χρόνων, αρχής γενομένης από τη δυναμική πρωτοβουλία του προηγουμένου προέδρου κ. Λεωνίδα Μουζήθρα. Άξονες υπήρξαν η λειτουργική δομή, η φιλικότητα της χρήσης και η απλότητα της πληροφόρησης του επισκέπτη, σε θέματα που αφορούν τις τρίτεκνες οικογένειες. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να μείνουμε απαθείς στην επιβεβλημένη ανάγκη της ενημέρωσης ενός Νόμου με 16.400 τρίτεκνες οικογένειες όπως ο Νομός Λάρισας.

Στόχο μας αποτελεί η διαρκής, αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωσή σας για τα τρέχοντα θέματα του τριτεκνικού κινήματος, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας, φωτογραφικό υλικό και χρήσιμες πληροφορίες δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην όσο δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση σας.

Με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας, αλλά και τιμώντας την εμπιστοσύνη, που μας δείξατε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, της παρουσίας του συλλόγου, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλοι μαζί, προς κάθε κατεύθυνση, με μοναδικό σκοπό την πλήρη εξομοίωση των τρίτεκνων με τις πολύτεκνες οικογένειες.

Μοναδική μας υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας και θα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε όποια δυσκολία παρουσιαστεί. Σ’ αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όλα τα μέλη,  τους φίλους και χορηγούς, γιατί είναι χρέος όλων να στηρίξουμε την οικογένεια, τα παιδιά μας και να αυξήσουμε την χώρα σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο επισκέπτης, μέσω της ιστοσελίδας αυτής, μπορεί να στείλει ιδέες, απόψεις και προτάσεις, που θα διευρύνουν και θα αναβαθμίζουν τη λειτουργία του συλλόγου.

Κλείνοντας το σύντομο αυτόν χαιρετισμό, σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο μας. Εύχομαι η ιστοσελίδα αυτή να αποδειχθεί μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, με όλους εσάς και ευελπιστούμε να γίνετε συμπαραστάτες μας αφού μόνο έτσι μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε.

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΟΒΑΡΗΣ

Πρόεδρος  ΔΣ Συλλόγου Τρίτεκνων Νομού Λάρισας